onsdag 22 augusti 2012

Eternal life is super fun

Alltså egentligen är jag så jävla utled på det här med bloggar och det är ju ni också vet jag, för ingen uppdaterar och när de gör det så är det pliktskyldigt. Typ som nurå.

Men ehhh. Jag saknar ändå att blogga, så nu gör jag det. I vanliga fall skulle jag ha startat upp en ny blogg, varit lite halvanonym i en vecka sen råkat spill the beans och sen gått in i samma vanliga gamla tristess och bloggtorka igen, så vi hoppar det och skriver bara för fan.

Lite update om livet då:

1. Ni som fortfarande läser här vet det säkert redan, men i alla fall - jag har fått jobb! Ett vikariat på tre månader som boendestödjare på fältet, vilket känns askul eftersom jag a) gillar mitt nuvarande jobb men b) skulle vilja ha större eget ansvar (vilket jag får nu) och c) är lite rastlös efter fyra månader på särskilda boenden samt d) gillar det här med att det kommer in pengar på mitt konto varje månad. Jodåsatteh.

2. Jag och David åker till Berlin på onsdag! Första gången som vi åker iväg på en riktig resa tillsammans (det vill säga inte hälsar på våra paranteser) och vi har inte planerat ett skit. SÅ. JÄVLA. SKÖNT. Tänker mig typ dricka öl, äta mat och eh... titta på tyskar.

3. Eternal life is super fun:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar