tisdag 4 september 2012

Awkward är ett så överanvänt ord

HÄJ.

Alltså de där första trevande dagarna på ett nytt jobb. Nu verkar jag so far ha väldigt trevliga kollegor, men jag kan ju bara inte bete mig. Typisk konversation:

Kollega: Jaha, vad brukar du göra på fritiden då?
Jag: Eh... ja, vad gör jag på fritiden... Öhm. Jag tränar lite...?

Ja, kanske med betoning på LITE med tanke på att jag hittills masat mig iväg en (1) gång till gymmet sedan slutet av april.

Also, mycket ångest över att jag inte har några fritidsintressen utöver att pilla navel, titta på gamla South Park-avsnitt och guilty pleasure-läsa trådar på Familjeliv. Lattjolajban brud, den där Hanna.

Kanske måste börja dreja eller nåt.

6 kommentarer:

 1. Haha! Jag brukar säga att jag reser och tränar men det är lögn för det gör jag typ en gång om året och jag reser kanske oftare utomlands än jag går till gymmet. Jag ÖNSKAR att det var det jag pysslade med men egentligen så sitter jag bara hemma och panikläser juridiska böcker eller ser på serie-maratons....

  SvaraRadera
 2. asså. när jag pratar med folk brukar jag frenetiskt försöka komma på roliga historier om mina katter för att alls ha nåt att säga.

  (detta är sant.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får skaffa en katt så att jag får några roliga anekdoter att berätta!

   Radera
 3. Fritid är överskattat. Komigen, man chillar ju hellre i soffan än går på drejkurs för att det låter bra. Värt att göra en grej av!

  SvaraRadera
 4. Att sova och tänka kvalificerar tydligen inte heller som "riktiga" intressen, så jag tycker att det där verkar lite snävt. Man kanske ska fejka att man tillhör normen och bara köra på "gillar musik, mode och umgås med vännerna"?

  Kul att du bloggar igen Hanna! vet att du kanske inte riktigt har någon inspiration nu, men det glädjer mig som läst många av dina bloggar att det dyker upp ett och annat inlägg någon gång i månaden i alla fall :)

  SvaraRadera