måndag 26 mars 2012

Det fa-ha-ntastiska lilla retroköket

Okej, vårt kök SKULLE kunna ha varit ett fa-ha-ntastiskt litet retrokök. Vi skulle ha älskat och vördat ett gammalt femtiotalskök i kulörta luckor och fina små metallhandtag som man ofta ser när man gluttar in hos grannarna här i området. Men hyresvärden har renoverat hela lägenheten (vilket jag i och för sig är tacksam för efter att ha sett vilka fugly tapeter som dolde sig bakom ComHem-uttaget när kabelsnubben var här och fixade) så vi har ett ganska plain vitt kök istället. Och det är ju okej, helt klart.

Med det sagt (och den lilla detaljen att vi givetvis ALLTID har ett fång svenska tulpaner på bordet och inte bara när jag fått en blomstercheck av svärfar i examenspresent. ALLTID) så ger jag er nu - eine kleine retroish kök:
Så här sitter jag mest hela dagarna och hinkar te och skriver arbetsansökningar. Ibland lagar jag mat, som igår då jag gjorde Onekligens goda sesamnuggets. Ibland skiter jag i det och köper hämtmat istället. Man är väl ingen Underbara Clara heller.

Nu ska jag göra mig i ordning för dagens arbetsintervju, så håll tummarna som sagt!

2 kommentarer:

  1. Taklampan är ju bara helt fantastisk!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är den! Kommer aldrig kunna göra slut med min kille, det är hans lampa och det skulle göra för ont att leva utan den. Typ.

      Radera