måndag 10 december 2012

Dag 1 - Om mig


Om mig är alltså första rubriken på min 30 dagar. Nu är jag rätt övertygad om att de flesta som fortfarande läser den här halvdöda bloggen redan känner eller sort of-känner mig, men vi kan ju låtsas att det finns nån ny läsare som vill veta vem jag är.

Så vem är jag?

Hanna heter jag som sagt, jag är tjugofem år och bor i Stockholm tillsammans med min fästman David. Jag hatar när bland det första en person berättar om sig själv är sin civilstatus eftersom det får mig att tänka på tvåhövdade monster till par, och ändå så händer det att jag presenterar mig själv på exakt samma sätt. Som nu.

Jag är utbildad socionom och jobbar för tillfället under en yrkestitel som är totalt obegriplig för alla som inte är insatta i socialt arbete. Det jag gör i stora drag är att stötta personer med psykiska funktionsnedsättningar till ett mer självständigt liv (jaha, tänker ni, DÅ FÖRSTÅR JAG. Inte). Det är sjukt roligt och sjukt slitigt, vilket har gjort att jag inte har haft så mycket att blogga om på sistone - allt det roliga som händer mig är belagt med sekretess och typ all min hjärnkapacitet går åt till jobbet. När jag kommer hem är jag typ lika rolig och smart som en säck potatis, men så är det.

Folk tycker att jag har roliga sje-ljud. Det är för att jag kommer från Umeå, och det kan jag faktiskt inte rå för.

1 kommentar:

  1. Schookla! Älskar det norrländska sje-ljudet när norrlänningar säger choklad!

    SvaraRadera