tisdag 17 april 2012

En sån där dag

Idag har jag haft en sån där dag. En sån där Sandra Beijer åh gud vad allting är ljuvligt-dag!

Det började med att David kom hem fyra timmar tidigare än vanligt med en tulpanbukett till mig i ena handen, sen gick vi ner till konditoriet på hörnet för att köpa eftermiddagsfika och upptäckte att utöver deras sjukt goda och fettbildande bullar så säljer de även chokladpraliner för 3 kronor styck (!).

Sen kom vi hem igen och kokade kaffe och te, och medan jag väntade på att det skulle bli klart så kollade jag min mejl och fick besked om att jag nu har ett jobb! Ett sommarvikariat med lite timvik nu så här under våren, men fortfarande - ett kvalificerat jobb och tack gode gud inte som socialsekreterare på ekonomiskt bistånd.

Och när som helst kommer min barndomskompis Anna på besök och tvingar mig att se på nån serie som hon tycker att jag måste följa. Det gör hon med jämna mellanrum, och ptja - hon har haft rätt om både Arrested Development och 30 Rock. Så lite credd ska hon ha, tycker jag.

Fina grejer! Glada dagar! Men ni kan trösta er med att jag är förstoppad! Hurra!

6 kommentarer:

 1. Men grattis till jobb!!

  SvaraRadera
 2. Tar inget ansvar när ni vägrar see reason och se de avsnitt jag har planerat för er, istället för att börja med de första som alltid är lite skakiga, i alla sammanhang (utom west wing, matador, sherlock och downton abbey)! Titta som det blev nu. Minns 30 rock och håll ut till avsnitt sju i alla fall! Sedan får ni väl ge upp, antar jag. Tack för ikväll i alla fall, de va möcke trevligt!

  SvaraRadera
 3. Men GUD ÄNDÅ, hur självupptagen kan man vara! Började skriva för att ånyo gratulera dig till jobbet, men de goda föresatserna rann ju rätt omedelbart ut i sanden... GRATTIS TILL JOBBET!!! You are awesome! Nu ska jag bli lyxbarndomskompis. Hello, this is dog!

  SvaraRadera
 4. Jag har utmanat dig, du måste svara annars grinar jag!

  http://hannamariefiddeli.blogg.se/2012/april/11-fragor-utmaning.html

  SvaraRadera