måndag 2 april 2012

Här står jag och står

Så här kan man se ut när man har varit på vårdcentralen och särat på benen. Så såg jag emellertid inte ut när jag gjorde det, för jag fick ett ryck och bytte om innan jag åkte in och käkade lunch med David.

Nu är det snart dags för dagens tredje ombyte, ska iväg och köra lite styrketräning med Sara. Känner mig som värsta melodifestivalprogramledaren and shit. Minus galastassarna och plus nya jeans.

Vill för övrigt inte köpa ett par jeansjävlar till förrän jag har landat ett jobb med en skälig inkomst. Sjukt tråkig grej att köpa. Vill egentligen bara glida runt i blommiga klänningar med ett blygt litet leende och ett glas mousserande i ena handen och skriva djupa blogginlägg om pojknackar och att dansa till the Smiths-låtar på obskyra svartklubbar, men nu lever jag i verkligheten och då måste man ha ett par jeansjävlar att ha för att se lagomt proper och uppklädd ut på arbetsintervjuerna. Verkligheten är fan sämst ibland.

Slut på random inlägg.

7 kommentarer:

 1. Hahahaha! Sandra Beijer-kängan nr. 1. Och tänkte faktiskt skriva: fina jeans! Passformen ser ut att vara perfekt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och haha, det är faktiskt inte så himla illa pinkat att ge henne en känga i samma inlägg som man skriver om att sära på benen. Jag är vulgobloggandets mästarinna!

   Radera
 2. och du står förbannat bra där du står!

  snygga jeans, håller med om att passformen ser perfa ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! De sitter faktiskt riktigt bra, typ första jeansen ever som jag inte behövt lägga upp benen på.

   Radera
 3. Alltså du är så jäkla snygg Hanna!

  SvaraRadera
 4. Sur fotomin är en bra min. Jeansjävel är ett bra ord!

  SvaraRadera